Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

After Eight cheesecake

 
Skriv ut

Mycket god cheesecake med perfekt brytning av det söta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Krossa digestivekexen och lägg dessa i en bunke. Smält smöret och blanda i. Häll sedan kexblandningen i en form med löstagbara kanter och tryck till i botten.
  3. Ställ i formen i ugnen ca 10 minuter.
  4. Vispa under tiden ägg och socker poröst. Ha sedan i Philadelphiaosten och vispa tills smeten är klumpfri.
  5. Ha i After Eight (dela gärna dessa lite innan för att de lättare skall kunna gå sönder) och vispa länge med elvispen.
  6. Häll smeten i formen (då den svalnat lite) och ställ sedan in kakan i frysen några timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.