Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins med after eight

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Kladdiga och goda :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader (175 grader om man har varmluftsugn). Blanda strösocker, vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, salt och kakao. Smält smöret och låt det svalna något. Vispa ägg, mjölk, smör och olja i c:a 2 minuter med elvisp. Rör ner äggsmeten i mjölblandningen till en jämn smet. Hacka choklad och after eight i stora bitar och blanda i smeten. Fördela smeten i 12 stora muffinsformar. Lägg en after eight platta på varje muffin Grädda mitt i ugnen ca 20-25 minuter.
  2. man kan även hoppa över att lägga after eight på muffinsen, eftersom de bildar ett hål i muffinsen i ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • eva_jonte 14 augusti 2009

    älskar after eight, så dessa är nog goda!! Men.. hur mkt olja ska det vara då??

  • Ellen91 14 augusti 2009

    oj ser att jag glömmt skriva det ^^. det ska vara 2 msk raps eller matolja :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.