- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
God och festlig rätt som går bra att förbereda.
Instruktioner
- Skär köttet i skivor och bryn i smör. Salta och peppra efter smak. Vispa ur pannan med grädde och vin. Lägg köttet på ett smort, ugnssäkert fat, slå över skyn. Täck köttet med skinkan i mindre bitar.
- Lägg på sparris och hyvla rikligt med ost över.
Gratinera 25-30 min i 200º.
Servera köttet med ris eller potatis och sallad eller enbart sallad.
- Rätten kan förberedas i god tid t o m skinkan. Vänta med osten som annars kan bli seg.
Publicerat den
6 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Stavfel på första ordet , vet inte hur man kan ändra det, jag var för snabb.
Detta recept prövade jag samma dag jag skrev in det här på matklubben. Det blev mycket gott. Jag dubblade mängden sås, det tyckte jag behövdes, Vi hade pommesfrites och grönsallad till, Jag tror att ris blir väldigt gott till också.
Dessa kommentarer gällde Kyckling Stroganoff. Vet ej hur man få bort dem härifrån....