Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Alice bridgerätt

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God och festlig rätt som går bra att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor och bryn i smör. Salta och peppra efter smak. Vispa ur pannan med grädde och vin. Lägg köttet på ett smort, ugnssäkert fat, slå över skyn. Täck köttet med skinkan i mindre bitar.
  2. Lägg på sparris och hyvla rikligt med ost över. Gratinera 25-30 min i 200º. Servera köttet med ris eller potatis och sallad eller enbart sallad.
  3. Rätten kan förberedas i god tid t o m skinkan. Vänta med osten som annars kan bli seg.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Tiadina 13 september 2008

    Stavfel på första ordet , vet inte hur man kan ändra det, jag var för snabb.

  • Tiadina 13 september 2008

    Detta recept prövade jag samma dag jag skrev in det här på matklubben. Det blev mycket gott. Jag dubblade mängden sås, det tyckte jag behövdes, Vi hade pommesfrites och grönsallad till, Jag tror att ris blir väldigt gott till också.

  • Tiadina 13 september 2008

    Dessa kommentarer gällde Kyckling Stroganoff. Vet ej hur man få bort dem härifrån....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.