Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananas med tosca

 
Skriv ut

Har serverat detta både som dessert med lite vaniljglass och som en avslutning på middag, lite ljumna med vispad grädde och en liten kopp starkt kaffe.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Låt ananasringarna rinna av. Lägg dem på bakpappersklädd plåt. Rör ihop alla ingredienser till glasyren i en kastrull, koka upp smeten och låt sjuda 1 minut. Bred glasyren på ananasringarna. Sätt in plåten på mittersta falsen tills knäckglasyren stelnat, ca 20 min.
  2. Tips: Kan serveras med en klick god jordgubbssylt mitt i hålet på varje ring.
  3. Kan inte frysas

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.