Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananas- och chilismör

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Ett kryddsmör med lite sting i. Passar till exempel till grillad lax eller grillad sötpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ananasen rinna av ordentligt. Tryck ut så mycket vätska som möjligt. Kärna ur och finhacka chilin.
  2. Blanda samtliga ingredienser. Rulla in smöret i smörgås- eller bakplåtspapper och forma till en rulle.
  3. Lägg in rullen i frysen, där den kan förvaras tills den ska användas. Ta ut den i rumstemperatur ca 15 minuter före serveringen. Smöret håller upp till två månader i frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.