Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Anis och mandelmaränger

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Lite ovanliga maränger

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vitorna till hårt skum, tillsätt lite socker i taget. Vispa marängsmeten tills den blir blank och styv och rör ner mandel och anis.
  2. Klicka ut maränger på ett bakplåtspapper.
  3. Grädda i 100 grader ca en timme och 45 minuter. Knacka försiktigt på marängen. När den känns torr och ihålig är den färdig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.