Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annette´s Pepparkaks paj

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Man kan ha vilken konserverad frukt man vill, och vilken sockerkaks mix smak man vill. Men till jul passar päron och pepparkaka bra ihop

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en form med smör Lägg i dom konserverade päronen och lite av spadet, inte så mycket. Häll sockerkaks mix pulvret över päronen. Hyvla smör och lägg över mixen, så mixen täcks.
  2. Grädda i 225c i ca 20-30 min, eller tills kakan är klar, tiden är beroende på hur stor form man har.
  3. Servera med vanilj glass till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.