Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pink salmon Anette

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Receptet är från Enola Prudhommes kokbok. When I was a child, we didn´t eat meat on Fridays so Mama would fix this dish often. My daughter Annette loves salmon, so I named this dish after her. It´s simple to prepare and you don´t have to wait until Fridays come around to enjoy it!

Ingredienser

Instruktioner

In a medium saucepan over high heat, melt the margarine. Add the onions, bell pepper and celery; sauté for 10 minutes, stirring frequently. Reduce the heat to medium; add the stock and tomato paste and cook for 5 minutes. Add the salmon, green onions, parsley, white and red peppers, oregano and thyme. Reduce the heat, and simmer for an additional 10 minutes. Shake the saucepan often to prevent sticking; do not stir, as that will cause the salmon to break up. Serve over hot rice.Lathund! Bell pepper = Paprika Green onion = purjolök eller vårlök Red pepper = cayenne peppar Thyme = Timjan Celery = Blekcelleri 3 cups = 7.2 dl 2 cups = 4.8 dl 1 ½ cups = 3.6 dl 1/3 cup = 0.8 dl 15 ½-once = 434 gram

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.