Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och morotspannkaka

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Enkel och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225° och smörj en braspanna. Bryn bacontärningarna i en stekpanna. Häll dem sedan på en braspanna.
  2. Vispa mjölk, salt och mjöl. Vispa sedan ner äggen ett i taget. Blanda sedan i morötterna och häll smeten över baconen i braspannan. Sätt in i ugnen i ca. 45 minuter. Servera med lingon och rårivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.