Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabba, enkla och goda. Ett tips är att steka till dem på plåten och sedan låta dem bli färdiga i ugnen. Vilken skillnad det blev och så saftiga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, grädde, mjöl och kryddor.
  2. Forma 4 - 6 biffar och vira en baconskriva runt varje. Fäst med tandpetare.
  3. Stek till biffarna på plåten och lägg biffarna på ett ugnfast fat och stek biffarna i 225 grader i ca 15 minuter i ugn.
  4. Man kan även steka dem färdiga på plåten.
  5. Jag hällde på klyftpotatis så det blev färdigt samtidigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.