- Serverar: 4 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Passar både till vardags och fest. Ett tips är att lägga biffarna i en muffinsplåt då blir de runda och fina.
Instruktioner
- Riv löken fint, och den kokta potatisen grovt. Blanda lök och potatis med köttfärs, ägg, mjölk, kapris, salt och peppar. Arbeta ihop till en jämn smet.
- Sätt ugnen på 225 grader. Forma 8 biffar och rulla in i bacon. Stek i ugn ca 25 min.
- Skiva champinjonerna och strimla purjolöken. Bryn champinjonerna i smör, tillsätt därefter purjolök, tomater och creme fraiche, rör om. Låt det hela koka ihop ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Späd med lite vatten eller mjölk om såsen blir för tjock.
- Servera biffarna med såsen och nykokt potatis eller klyftpotatis.
Publicerat den
5 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket gott!