Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconfräst lax

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Laxen får en härlig bacon smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fettet ur baconet på ganska hög värme, vänd om i stekpannan emellanåt. Låt rinna av på hushållspapper. Skölj inte stekpannan, laxen ska stekas i baconfettet för att få smaken.
  2. Drag under tiden benen ur kotlettsidorna med plattång och gnid fiskköttet med en lime-halvas fruktkött.
  3. Dutta en aning kajenn på fisken och stek den på dryg medelvärme i baconfettet, cirka 3 minuter på varje sida.
  4. Tag upp med hålslev och servera potatis, bacon, lime att pressa på och klippt gräslök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 3 juni 2010

    Väldigt gott och smakrikt. rekommenderas varmt, Jag serverade potatismos smaksatt med gräslök till och det gick hem hos hela familjen!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.