Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad kycklingfilé med fransk senap

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel att göra, god att grilla!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smeta in kycklingfiléerna med fransk senap och strö på basilika. Linda bacon runt filéerna. Filéerna ska vara helt täckta med bacon. Om man vill kan man fästa baconskivorna med tandpetare.
  2. Lägg på grillen och grilla tills köttet är genomstekt.
  3. Servera med tillbehör efter tycke och smak.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • una54 16 maj 2010

    jättegott

  • Osqulda 11 juni 2011

    jag har testat att göra detta recept med quornfilé också, vilket fungerade bra. Jag vet inte om det finns något bra vegetariskt alternativ till bacon... i så fall skulle det ju gå att göra en helvegetarisk variant ;-)

  • Lottisen53 3 januari 2014

    Bara älska det här receptet. Väntar just på att sättas in i ugnen. Detta är andra gången jag gör det här. Kan bara säga jättegott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.