Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconpaj med turkisk yoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett lyckat experiment där jag tog vad jag hittade hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till degen. Kavla ut tunt och klä en pajform. Grädda i ca 4 min på 200 grader.
  2. Stek bacon så att det mesta av fettet försvinner. Hacka grönsakerna och fräs med bacon. Häll i resten av ingredienserna och låt puttra några minuter.
  3. Blanda ihop äggstanningen och riv osten under tiden.
  4. Blanda ner fyllningen i äggstanningen och häll ner i pajformen. Strö över ost och grädda sedan i ugnen i 25-30 minuter, tills den fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.