Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad sötpotatispytt med chorizo och senapskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En version av pyttipanna... i ugnen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala sötpotatisen och skär i jämnstora bitar. Blanda med olja och krydda med salt och peppar. Lägg på plåt med bakplåtspapper och baka i ugnen i 15 minuter. Rör om någon gång.
  3. Dela, kärna ur och tärna paprikan. Dela zucchini och skär i bitar. Skiva purjolöken. Blanda ner paprika, zucchini och purjolök bland sötpotatisen. Ta korven ur skinnet och dela i bitar. Fördela över pytten och baka i 15 minuter till. Pressa över lime och strö över hackad persilja.
  4. Vispa grädden och blanda i senap och honung. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera pytten med senapskrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.