Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamicosås till sallad eller förrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig smak, mycket dekorativ och lätt att göra. Passar t ex till Sparris med lufttorkad skinka och balsamvinäger .

Ingredienser

Instruktioner

Koka ihop balsamvinägern och sockret till ca hälften av mängden. Rör då och då. Ta kastrullen från plattan och vispa ner smöret. Låt svalna. Om såsen stelnat när du ska använda den så rör ner ca 1 msk vatten eller rödvin och vispa/rör om under uppvärmning. Såsen blir ändå kall när den ringlas ut på tallriken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.