Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan och chokladmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Banan och choklad tycker jag smakar så gott...också i muffins.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Blanda filmjölk, olja, banan och ägg i en skål. Blanda resterande ingredienser i en annan bunke och blanda ner dem i filmjölksblandningen.
  3. Klicka ut smeten i väl smorda muffinsformar.
  4. Grädda i ugnen i ca 20 minuter.
  5. Provstick i en muffins mot slutet av gräddningstiden. Om stickan är torr är de färdiggräddade.
  6. Glasyr: Rör smöret mjukt och arbeta ihop det med florsocker. Späd med grädde tills glasyren är tjockflytande. Bred glasyren över de kalla muffinsarna. Låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.