Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och chokladmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Man kan skippa kanelen om man inte gillar det. Personligen föredrar jag dessa muffins utan kanel... ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Vispa ägg, vaniljsocker och strösocker vitt och fluffigt. Blanda mjölet med bakpulver och ev. kanel. Smält smöret. Mosa bananerna.
  2. Hacka chokladen ganska fint, men inte för fint och blanda med mjölet. Rör ner smöret i äggblandningen, sedan bananerna och sist mjölet.
  3. Fyll smeten i formarna (amerikanska muffinsformar) och grädda mitt i ugnen, 15-20 minuter.Låt dem kallna.
  4. Blanda ihop glasyren och ringla den över muffinsen eller spritsa över. Ät!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.