Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankladdkaka med ingefära

 
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Nytt! Banankladdkaka utan choklad men med ingefära. Jag gräddade i 35 minuter och resultatet är nog åt sockerkakshållet, för mer kladdigt resultat så grädda kortare tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader (varmluft). Smöra och bröa (med ströbröd eller kokos) en form med löstagbar kant.
  2. Mosa bananerna tillsammans med ingefäran och vaniljsockret. Smält smöret och blanda under tiden ihop de övriga ingredienserna i en bunke. Häll i smöret och blanda väl. Häll smeten i formen. Grädda 30-35 minuter i mitten av ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.