Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En himla mumsig paj, önskar man en lite lättare variant går det bra att dra ner sockermängden och även det smälta smöret. Ett annat tips är att man kan byta ut bananerna mot en burk krossad ananas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till pajdegen, pajskalet ska EJ förgräddas.
  2. Blanda tillsammans alla ingredienserna till fyllningen och häll det i formen som är klädd med pajdeg. Strö över lite kanel.
  3. Gräddas i mitten av ugnen 20-30 minuter i 200 grader.
  4. Serveras med vaniljglass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • guardianlinda 28 mars 2008

    God morgon! Vad kan jag ersätta kesellan med? (Är laktosintolerant), den låter så smaskig.../Kram Linda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.