Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Beas chokladmuffins

(5 kommentarer)  
Skriv ut

Fullständigt fantastiska chokladmuffins som blir som små minikladdkakor om de tillagas rätt! Lite sega, MYCKET goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa upp ägg och socker till en porös smet. Blanda i de resterande ingredienserna och vispa till en jämn smet. Smeten blir ganska trögflytande.
  3. Skeda upp rejält med smet i stora muffinsformar à la amerikanske mått.
  4. Grädda i mitten av ugnen i 10-12 minuter. Inte mer!! Även om det inte ser ut som om de är färdiga ska du inte låta dem gräddas längre. Du måste ju se till att behålla det kladdiga innanmätet ;)
  5. Ta ut dem och låt dem svalna lite.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Lindha79 26 juni 2008

    ska de vispas med elvisp eller för hand?

  • Trojanen 18 april 2010

    Supergoda muffins som alla ville ha receptet på! :)

  • Juliayes 30 maj 2010

    Hur många muffins blir det??

  • jenniepennie75 8 december 2010

    Ska smöret smältas?

  • Makejo 15 mars 2011

    Jag fattade som att smöret skulle smältas och dom blev jättebra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.