- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Provence i Frankrike är känt för sin fint kryddade mat. Såsen, som serveras till de här biffarna, är verkligen både spännande och annorlunda. Dessutom kan man bjuda bakad potatis med vitlökssmör till!
Instruktioner
- Börja med såsen. Smaksätt gräddfilen med salt, peppar och litet vitvinsvinäger. Skölj och torka tomaterna. Låt kapris och saltgurkor rinna av väl. Skala och hacka äggen. Hacka kapris, saltgurkor och tomater mycket fint. Pressa vitlöken.
- Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Spara ev litet till garnering.
- Stek biffarna vackert bruna i litet matfett i en stekpanna. Stektiden beror på hur genomstekta man vill ha biffarna, men det brukar variera mellan 1 - 3 minuter per sida. Krydda med salt och peppar.
- Lägg upp biffarna på serveringsfat. Garnera såsen och servera den till. Servera rätten med bakad potatis med vitlökssmör, tomatklyftor och en sallad.
Publicerat den
15 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar