Intressant att se hur många varianter det finns av samma recept. Men denna är nog bäst. Man behöver inte förkoka såsen eller försteka kotletterna. Jag har även testat att göra detta med kyckling. Funkar fint det med.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej jag lägger upp en bild om du inte misstycker. Det var fantastiskt gott, jeh hade en bönsallad till. Den finns i mina recept.
Jag håller med, detta recept finns i ett otal varianter. Jag har provat att göra även med nötkött typ ryggbiff och entrecote. Hemligheten ligger ju i att köttet tillagas på ganska låg temperatur rätt länge. Såsen är ljuvlig.
Lättlagad och god rätt
Otroligt gott, jag satt bara och njöt när jag åt!!