Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbärsmarmelad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En marmelad att servera till Leilas english muffin

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snitta vaniljstången och skrapa ur fröna.
  2. Blanda samtliga ingredienser, samt vaniljstången i en liten kastrull.
  3. Låt marmeladen sjuda i 20-25 minuter (skumma av vid behov). Mosa bären mot kastrullkanten under kokningen.
  4. Plocka ur vaniljstången och fyll marmeladen i en ren glasburk. Låt svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ysi 1 juli 2008

    hoppas den smakar bra, har precis fått hur mycket björnbär som helst och måste göra något av dem :) men detta verkar mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.