Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blandfärs Risotto

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lättlagat allt görs i en stekgryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn lök och champinjoner i en stekgryta, tillsätt blandfärsen lite i taget bryn allt.
  2. Salta, peppra och curry så den får bryna med lite det blir bättre smak då.
  3. Krydda därefter ca ett kryddmått av varje krydda. Häll på lite vatten. Rör lite då och då. Lägg i ris + vatten och soja.
  4. Koka upp och sedan dra ner på värmen låt småputtra ca 15-17 min. Med lock. Lägg i grönsakerna och rör om och småkoka ca 5-10 min. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • LaJefa 26 november 2008

    Älskar köttfärsrätter...speciellt om man kan ha allt i en gryta...så e där ju inte så mkt disk sen.

  • Matvagott 2 december 2008

    Ja jag håller med om det..Nu är ju receptet med kryddorna på ett ungefär..Jag har ju bara i på en höft hoppas du gör det..Det är jättegott..Ha det så bra..Kram från ett regnigt Sverige..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.