Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risotto på skogssvamp

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart gott och mättande

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Fräs svampen i olja krydda med salt och peppar. 2. Hacka löken och fräs den till den är genomskinlig. 3. Tillsätt riset och fräs en minut. Häll på buljong så det knappt täcker. Sjud sakta och rör försiktigt tills riset har sugit upp nästan all buljong. 4. Rör varsamt ner smöret, osten och svampen. 5. Servera genast och njut !!
  2. Det blir mycket smak av riktig skogssvamp så det är inte nödvändigt med svampbuljong, tillsätt lite soja istället så blir det kanongott i alla fall.
  3. Smaklig måltid !!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.