Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blonda brownies

 
Skriv ut

En smakrik, seg brownie med chokladflistopping.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat och salt i en bunke. Sila blandningen. Ha i valnötterna, blanda och ställ åt sidan.
  3. Smält margarinet. Blanda i farinsockret. Ha i en och en halv deciliter varmt vatten. Låt det svalna ett litet tag.
  4. Knäck ägget och ha i det i en ny liten bunke. Rör om det tills det blivit en följsam, fin smet. Ha sedan i det i margarinblandningen.
  5. Ha sedan i vaniljextraktet. Blanda väl. Ha i mjölblandningen, lite i taget, medan du rör om. Häll ned blandningen i en bakform. Strö över chokladfliset.
  6. Sätt in i ugnen och låt stå i 20-25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.