Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bloody Marysoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Läcker som förrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skär sellerin i bitar. Kärna ur och skölj paprikan, tärna den. Fräs grönsakerna i fettet i en kastrull, häll över de krossade tomaterna, tomatjuice och pepparrot. Smula ner buljongtärningen. Låt koka i ca 5 minuter. Mixa soppan med mixerstav eller i matberedare.
  2. Rör ner vodka, kummin. Riv skalet av limen och pressa ur saften, häll ner i soppan. Hetta upp soppan och smaka av med salt och tabasco. Servera med bröd.
  3. Tips: Utan vodka blir det en Virgin Marysoppa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.