Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bön och bacon pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En knaprig pastatoppning med bacon och rostade solrosfrön

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Koka frysta haricorts verts knappt färdiga. Skala och hacka vitlöken fint. Strimla bacon och stek i stekpanna. Häll bort en del av fettet. Rör i vitlök, solroskärnor och haricots verts. Låt allt fräsa någon minut. Värm såsen. Häll såsen samt bön och bacon röran över pastan.
  2. Tips! Tycker du om fänkål kan du strimla den och använda i stället för haricorts verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.