Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brännvin - Kronobergare

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Lägger ut några egenkryddade brännvinssorter här.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa enbären i en mortel Häll av ca 20 cl av brännvinet i ett kärl och blanda i kryddorna Låt stå i ca en vecka - skaka om varje dag Sila av essensen coh låt stå ytterligare en vecka Dekantera och häll på den ursprungliga flaskan
  2. Lagra - om möjligt ! Skål

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.