Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brytbröd med graham

 
  • Serverar: 12-14 portioner
Skriv ut

Degen innehåller endast färsk ostmassa och inget fett. Brödet passar bra att servera till olika sallader eller till soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 250°.
  2. Mät upp grahamsmjöl, vetemjöl, bakpulver och salt och blanda med kesella och lättfil. Forma till en deg.
  3. Mjöla bakbordet och forma två längder av degen. Lägg dem på en papperstäckt plåt och gör 5-6 skåror i varje.
  4. Grädda brödet mitt i ugnen i ca 12 minuter. Brödet passar bra att servera till olika sallader eller till soppa.
  5. Lycka till! Njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.