Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgur- och granatäpplesallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

fräsch och krispigt! OBS! Jag rostade valnötterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med dressingen och vispa samman alla ingredienser, Smaka av med salt och peppar och ställ åt sidan.
  2. Lägg bulgurn i en skål, tillsätt (kokhett) vatten till strax under ytan av bulgurn och låt stå och dra i ca 10 minuter tills grynen mjuknat men fortfarande är al dente .
  3. Lägg resten av alla ingredienser i skålen med med bulgurn. Häll över dressingen och smaka av kryddorna. Servera omedelbart!
  4. OBS! Se till att valnötter är "skalade" precis före servering, annars kan dom ge en lite bitter smak

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.