En oemotståndlig tryffelkaka med smak av kaffe som inte kräver ugn.
Glutenfri.
Instruktioner
- Täck en form, ca 20x30 cm med bakplåtspapper.
- Kavla ut marsipanen så att den passar formen. Tryck ut marsipanplattan i formen, ända in i hörnen. Hacka den mörka chokladen fint. Koka upp grädden i en kastrull. Ta av från värmen och tillsätt den mörka chokladen. Låt det stå tills chokladen har smält. Tillsätt varmt kaffe och kaffepulver.
- Häll chokladmassan över marsipanen och banka formen mot bordet så att ytan blir jämn. Smält den vita chokladen och dekorera kakan. Sätt i kylskåpet tills massan har stelnat, gärna över natten.
- Ta ut formen ur kylskåpet ca 20 minuter innan du skär kakan i bitar och serverar.
Publicerat den
27 november 2016
Liknande recept
Skriv kommentar