Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cari ga xoa lan - Vietnam

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling med citrongräscurry

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i långa smala strimlor. Hetta upp olja i en wok och stek vitlök, scharlottenlök och curry-pastan caa 1 minut. Tillsätt kycklingbitarna och stek ytterligare någon minut. Tillsätt citrongräs, fisksås, peppar, socker och chili. Woka 3-4 minuter. Häll på kycklingfond och kokosmjölk, blanda noga och sjud i 6 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. Strö över jordnötter och korianderblad. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • wildlife 19 februari 2011

    Ser kanongott ut så detta måste jag prova :) Men vilken currypasta ska användas? Röd eller grön eller nån annan sort?

  • Shoutoutloud 22 februari 2011

    röd tror jag.men det gör du väl som du vill

  • crazyfeehily 30 januari 2013

    Den här rätten är vidrigt god, har gjort den fem gånger de senaste två månaderna, jag får inte nog! Alla jag bjudit den på gillar den också. Även om det är många ingredienser är det inte alls svårt att göra, och tar inte upp mycket tid alls. Dock fick jag inte så mycket sås första gången, trots att jag bara hade 300g kycklingfilé (jag använder dock quorn). Nu brukar jag ha runt 350ml kokosmjölk och 1dl creme fraiche.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.