- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En vegetarisk pasta med överraskande smaker,
från programmet "Halv åtta hos mig" på TV 4.
Instruktioner
- Gör så här
1. Skär quornfiléerna i bitar, jag brukar dela varje filé i 6 bitar. (Det finns färdiga bitar men dessa blir större och finare tycker jag.)
- 2. Fräs dem i grytan till gyllenbrunfärg. Lägg över i skål så länge.
- 3. Koka under tiden upp pastavatten och följ anvisningarna på valfri pasta.
- 4. Hacka löken och fräs till gyllenbrun färg.
- 5. Pressa i 3 vitlöksklyftor. Skiva auberginen och paprikan och fräs med i grytan.
- 6. Dela varje champinjon i 4 bitar och vänd i.
- 7. Dela mangon och vänd i. Låt fräsa en stund och lägg i quornbitarna.
- 8. Blanda i crème fraichen och smaksätt med sweetchili och kryddor.
- 9. Tärna mögelosten och vänd i precis innan servering.
- 10. Toppa med cashewnötter om gästerna ej är allergiska!
Publicerat den
8 februari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Nu har jag gjort denna rätt. Använde mig av skinkstek som jag skar i tunna bitar. Grönsakerna skar jag i bitar. Kommer defenitivt att göra denna rätt igen.