Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carina´s Pasta Surprice

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En vegetarisk pasta med överraskande smaker, från programmet "Halv åtta hos mig" på TV 4.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här 1. Skär quornfiléerna i bitar, jag brukar dela varje filé i 6 bitar. (Det finns färdiga bitar men dessa blir större och finare tycker jag.)
  2. 2. Fräs dem i grytan till gyllenbrunfärg. Lägg över i skål så länge.
  3. 3. Koka under tiden upp pastavatten och följ anvisningarna på valfri pasta.
  4. 4. Hacka löken och fräs till gyllenbrun färg.
  5. 5. Pressa i 3 vitlöksklyftor. Skiva auberginen och paprikan och fräs med i grytan.
  6. 6. Dela varje champinjon i 4 bitar och vänd i.
  7. 7. Dela mangon och vänd i. Låt fräsa en stund och lägg i quornbitarna.
  8. 8. Blanda i crème fraichen och smaksätt med sweetchili och kryddor.
  9. 9. Tärna mögelosten och vänd i precis innan servering.
  10. 10. Toppa med cashewnötter om gästerna ej är allergiska!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • margarethafg 26 februari 2010

    Nu har jag gjort denna rätt. Använde mig av skinkstek som jag skar i tunna bitar. Grönsakerna skar jag i bitar. Kommer defenitivt att göra denna rätt igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.