Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carins fiskgratäng allt-i-ett

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Hela rätten i en form, gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsfast form. Skala potatisen och tärna den i små cm-stora kuber som läggs i botten på formen. Salta lätt. Lägg den tinade fisken över potatistärningarna och smula buljongtärningen över fisken/potatisen. Salta och krydda med citronpeppar. Klipp färsk gräslök ( går även med fryst) över fisken/potatisen. Strö över osten och häll sist över grädden. Gratinera i 225 grader i 30 min. Om den ser ut att bli bränd så täck med folie sista minutrarna.
  2. Serveras med rivna morötter, och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.