Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjon-och fänkålssås.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En utsökt god, billig och lättlagad vegetarisk sås att njuta av till nykokt pasta.

Ingredienser

Instruktioner

Häll oljan i en kastrull och låt den bli varm. Skölj och skiva champinjonerna och lägg dem i kastrullen. Skölj och skiva fänkålen och lägg ned även den i kastrullen. Skölj, ansa och skiva purjolöken och lägg till sist i den att fräsa med champinjonerna och fänkålen. Tillsätt saltet. Tillsätt crème fraichen och rör om. Låt sjuda i fem minuter. Smaka av med mer salt om det behövs. Strö basilikan över såsen innan den skall serveras. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.