Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig västkustsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite lyxigare sallad med en ljuvlig fänkålssås! Såsen kan serveras både kall och varm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxfilén i bitar. Rör ihop krossad rosépeppar, flytande honung och salt. Vänd laxbitarna i blandningen. Stek i smöret. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala räkorna. Skär salladslöken i bitar och tärna paprikan. Blanda ris, räkor, salladslök, tärnad paprika och kapris. Fördela laxbitarna över salladen.
  3. Skär fänkålen i bitar, koka den mjuk i lättsaltat vatten, häll av vattnet. Mixa fänkål med crème fraiche, pressa i vitlökskyftan och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera såsen till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.