Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheddarsallad med ansjovisdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jul- och påskvariant på vår älskade caesarsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dressingen: Mosa ansjovisen och blanda med gräddfilen.
  2. Skär brödet i tärningar och äpplet i klyftor. Stek i omgångar i smör i en stekpanna.
  3. Dela salladen i stora bitar och lägg dem på ett fat. Skär osten i strimlor.
  4. Lägg ost, äpple och brödkrutonger på salladen. Ringla över en del av dressingen och servera resten till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.