Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheddarsallad med fikon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Som förrätt eller ett underbart tilltugg till en fin bit kött eller fisk. Jag gillar verkligen färska fikon!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg upp salladen på ett fat. Dela, kärna ur och skär äpplena i skivor. Pensla dessa med citron för att förhindra att de oxideras och blir mörka. Lägg äppelskivorna på salladen. Sedan ost, rödlök och fikon i klyftor.
  2. Mums med en vinaigrette med dijonsenap till (fast jag föredrar mina sallader dressinglösa)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.