Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipas

 
  • Serverar: 14 portioner
Skriv ut

Chipas är små majsbröd fyllda med ost och smaksatta med anis. De är godast nygräddade men kan värmas upp innan servering om de är gjorda i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Blanda mjöl, ägg, ost och olja. Lös saltet i mjölken och blanda ner i mjölblandningen. Stöt anisen i mortel och blanda ner i smeten. Arbeta till en smidig deg.
  3. Rulla degen i 14 släta bollar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Låt bröden svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.