Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate chip biscotti

(5 kommentarer)  
Chocolate chip biscotti Chocolate chip biscotti
  • Serverar: 30-40 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda, knapriga skorpor som smakar som chocolate chip cookies, men de är lite nyttigare XD

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret lite och rör ihop med äggulor och sockret. Vispa äggvitorna tillsammans med saltet tills de är fasta. Hacka nötterna och blanda alla torra ingredienser i en skål. Rör ihop dem med smörsmeten. Vänd till sist i äggvitorna, tillsätt mer mjöl om det behövs. Degen ska vara mjuk men inte kladdig
  2. Forma till 2 längder och ställ in i ugnen, 175 grader, i 20 min. Skär dem i sneda bitar, vänd på dem och rosta i 5 min. Stäng av ugnen och ha den halvöppen, låt skorporna torka i 20-30 min tills de känns färdiga.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Cossimossi 7 april 2009

    Verkligen goda! Smaskens!

  • fina21 8 september 2010

    ska chokladen hackas?

  • Okänd 8 september 2010

    åh, ja! Självklart ska chokladen också hackas!

  • Mariana 21 oktober 2010

    Så goda, svårt att sluta äta!

  • Kastanjett 3 maj 2011

    Fantastiskt goda, lätta att göra också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.