Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladhjärta

 
Skriv ut

En rar kaka med vuxen smak, kanske till Alla hjärtans dag? Den kan förstås även bakas i en vanlig sockerkaksform om du så vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175°.
  2. Smörj och brödströ en hjärtform. Smält smöret och vispa ner kakao, kaffe och socker. Låt kallna.
  3. Vispa ihop äggen lätt och rör ner dem. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dem i smeten.
  4. Slå smeten i formen, grädda cirka 40 minuter.
  5. Lossa kakan från formen, låt den kallna på galler och sikta över florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.