Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladhjärta à la Valentine

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En vidunderligt god kaka som också går att åstadkomma där det inte finns en ugn!

Ingredienser

Instruktioner

Klä botten av en form, gärna hjärtformad med plastfilm. Krossa marängerna och gör en botten av dem. Smält chokladen i ett vattenbad. Rör ner sirapen. Vispa grädden, inte för tjockt och rör ner den i chokladen som inte får vara för het. Häll chokladsmeten ovanpå marängen och ställ kakan i kyl över natten. Ta ur kakan ur formen. Garnera med grovt hackade pistagenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.