Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax à la Skivarp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En kryddig lax i ugn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnssäker form.
  2. Gnid in laxen med salt och citronpeppar och lägg i formen, skinnsidan nedåt. Pressa citronen över laxen. Bred på senap på fisken. Hacka dill och persilja och strö över. Skiva smöret över laxen. In i ugnen i 25-30 minuter.
  3. Servera med kokt potatis och t ex kall fisksås, se recept
  4. Blanda allt till den kalla fisksåsen och låt stå en stund innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mla1 6 mars 2014

    En jättegod laxrätt, och lättlagad dessutom.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.