Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris à la Malta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott, Mormor brukar alltid göra en stor gryta. Inget slår hennes ris á la malta

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden tillsammans med sockret. Rör i gröten. Skala apelsinerna med kniv, så även det vita försvinner. Dela dem i små bitar och blanda ner dem i risblandningen.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mariuus 23 december 2008

    Det här lät som ett jättegott recept! Första gången någonsin jag ska göra ris à la malta så vi får se om det blir ätbart! :)

  • framtidskocken 20 januari 2011

    min mamma brukar göra det varje jul, det är jättegott!

  • mammuten80 21 december 2011

    Låter jätttegott. Ska testa detta idag, men det blir mandarinklyftor istället för apelsiner :-D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.