Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins med päron

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Mumsiga...saftiga muffins ...med ringlad kaffeglasyr...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Smält smöret. Ta kastrullen från värmen och rör ner crème fraiche. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör ner smörblandningen.
  2. Blanda mjölet med resten av de torra ingredienserna. Vänd ner detta i äggsmeten. Fyll muffinsformar till ¾, sätt dem gärna i ett muffinsbleck. Skär päronet i klyftor. Tryck ner en klyfta i varje muffins. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Låt kallna. Nu kan de frysas in!
  3. Glasyr: Rör florsockret med kaffe. Ringla glasyren på muffinsen. Låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.