Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chorizokorv med couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Välj din favoritkorv

Ingredienser

Instruktioner

Skär korven i knubbiga bitar. Skala och hacka löken, skala och finhacka vitlöken och ingefäran. Skala och skär rotfrukterna i bitar eller tärningar. Skär tomaterna i bitar. Smält lite fett i en gryta och fräs lök, vitlök och ingefära några minuter under omrörning. Blanda ner korven och rotfrukterna och fräs ytterligare några minuter. Rör i tomater, buljong och kryddsås. Koka upp och sjud under lock på svag värme tills rotfrukterna är lagom mjuka, ca 15 minuter. Mät upp couscous i en skål. Koka upp vatten och salt i en kastrull. Häll den över couscousen, lägg på lock och låt stå 5 minuter. Smaka av grytan och strö hackad persilja över. Rör om i couscousen med en gaffel. Fördela den på varma tallrikar med korv och grönsaker ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.