Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ciderkyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagat

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Drag bort skinnet på låren. Lägg köttbitarna i en form, strö salt och peppar över. Tillaga på full effekt 5 minuter.
  2. 2. Skala och skiva löken. Lägg ner dem i formen och häll cider och grädde över.
  3. 3. Rör ner senap och timjan. Tillaga på full effekt ytterligare 5 minuter eller tills köttsaften är genomskinlig och klar.
  4. Servera kokt ris, med lite gurkmeja i kokvattnet, och säsongens grönsaker till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hannsi 24 januari 2008

    ska den stekas eller i in i ugnen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.