Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronmousse med ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låt en uppfriskande mousse med sötsyrlig ingefära vänta på att avrunda middagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinbladet ligga i kallt vatten 5 minuter. Halvera vaniljstången och skrapa ur fröna. Vispa grädden med vaniljfrön och florsocker.
  2. Smält gelatinbladet i citronsaften i en kastrull, låt svalna något. Rör ner gelatin, citronskal, finstrimlad ingefära och lag i grädden.
  3. Fördela i portionsformar och låt stå i kyl i minst 3 timmar. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.